Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankegångar

En ensam tanke

Som aldrig kom riktigt fram

Var dock en tanke 




Bunden vers (Haiku) av Maria Sundelin VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-07 06:48



Bookmark and Share


  Susen VIP
Bra fångat
2023-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP