Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växtvärk (haiku)

Våren värmer och tränger på

för alla frön växter och blommor små

det blir ett väldigt schå




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-07 19:45



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin Haiku med vårkänsla.
2023-02-08

    Kämpendahl VIP
Alvedon till de stackars växterna.
2023-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP