Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egodöd





när du träffar mig
och ditt ego dör
ska vi sedan mötas igen
jag e allergisk mot just det ordet ja
men du kan bli immun
mot allt som inte e absolut sanning
av ren respekt ska vi aldrig snacka igen
men jag kommer alltid komma ihåg dig
sådär precis innan
något okänt blir något så uppenbart
att det för alltid skulle bevisa sig själv




Fri vers (Fri form) av Knark VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2023-02-08 04:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP