Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vykort / ruin

ruinen av mitt lidande
sprider sig som heroin i fibrerna
av allt som är kvar
det enda viktiga -
klär det som måste glömmas
i oförglömlig konst
som två människor som bländat
varandra på ett omöjligt sätt
och förvandlats till motivet
av ett vykort




Fri vers (Fri form) av Knark VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-08 05:33



Bookmark and Share


  cilax VIP
gillar
2023-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP