Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är ditt liv här i världen

 

Kärlek är en helt förutsägbar och säker motorväg mellan punkt A och punkt B.
Kärlek är att få saker uträttade och att
hålla sina löften. Kärlek är att bete sig
prickfritt och att offra sig för någon som
befinner sig i knipa. Kärlek är att äntligen
bli vuxen med en attityd som får andra
att växa och blomma ut. Kärlek är ett nej
som verkligen gör skillnad. Kärlek är den
enda lösningen på en ohållbar situation.
Kärlek är att lägga hela sitt liv i en högre
makts händer. Kärlek är en helt förutsägbar
och säker motorväg mellan punkt A och
punkt B. Kärlek är du och dina underbara
drömmar och förhoppningar. Kärlek är här
och nu. Kärlek är ett skrikande uppror helt
utan hänsyn, en svetslåga i arslet på fienden och en lugn harmoni full av glädje. Kärlek är ditt liv här i världen.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2023-02-08 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP