Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Operation Wolf

I run reruns,
a prefab past
still lingers
in the morning mist
still trotting,
still trotting,
ever so slowly.
But I shan't be lulled,
I will add bite,
I will add jaws,
sharp lines of flight
on grey, sturdy paws
I will fight,
while all the stars
will be screaming,
awake in the night,
on far distant moons
I'll be dreaming.




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-02-08 13:34



Bookmark and Share


  Respons VIP
Starka bilder av vassa tänder hårda käkar i kamp i ett kristallklart landskap.
2023-02-09

  Pertomas
Imponerande flyt och rytm i engelskan!
2023-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP