Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Gratulanten

I själ och hjärta
är jag ännu densamme
Gäspade den gamle
mannen

Trött att söka övertyga
sig själv och alla dom andra
där i rummet bland
blommorna och bladen

Om att det måste skett
någon förväxling
mellan honom och någon
annan

Och att hela kalaset
alls inte kunde röra sig om
några gratulationer
på den egna 80 års dagen




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-10 08:40



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
När man är sjuttio är man slut
när man är åttio är man slut
när man ät nittio är man slut
livet tar aldrig slut
så länge man lever

Fantastisk bild
2023-02-11

  Solstrale VIP
Vilket underbart linoleumtryck du skapat! Fantastiskt!

Förvirring gott gestaltad inom ramen för livs-konsekvenser!
2023-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP