Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egoismen fits

Det var bara ett ord;

Du, en person.

Jag tog det tillbaka
tvekande, stegrande.

men det var så out

Du älskade mig inte
och älskade inte mig.

Hur vackert jag än sjöng.
Och hur jag än viskade:
Så överlevde ömt inte.

Så bryr du dig bara om dig.

 

Själv.

 




Fri vers av Nisi
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-10 23:41



Bookmark and Share


  cilax VIP
vackert vemod
2023-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Nisi
Nisi