Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKULDER

Dropparna droppar
Ner på våra skuldror
Barnhjärnan växer
Kvar blir bara smulor

Våra skuggor blir tyngre
Vi bygger en skuld
Som aldrig inkasseras
Efter en valborg i Lund




Fri vers (Fri form) av Tim Lukic
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-12 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tim Lukic
Tim Lukic