Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utefter dikesrenen

Sår frön
där något kan
ta sin början

Glömmer inte

nej låtsas inte
heller

Livet som det var
som det är

De såriga
upptäckterna

Finns där efter vägen

Ser bara lite disträ

efter någonting
kvarvarande
nästan transparant

utan större saknad

Inte längre
på liv och död

Ser Vallmons
röda kjol vändas
in och ut i blåsten

Tar
vägen utmed
dikesrenens vilda
blomster

Den raka
mest framkomliga
vägen
vidare framåt




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2023-02-12 17:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Hur långt är det till nästa maskin?"
(Cosmic Overdose)
2023-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP