Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndag kväll

det händer inget

om du inte själv gör nåt

å det vet jag...

Men imorgon har jag 

en mysig frukost

att se fram emot...

I alla fall nåt...

En annorlunda frukost blir det.

 




Fri vers av bohemen VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-02-12 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP