Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mittb eget foto: Copyrighter: Soligajag_1


Tackar min älskade dotter

Jag vill tacka min älskade dotter för att
hon finns i mitt liv , igen .

Min vackra fina dotter , vad jag har saknat dig .
Stoltheten är den dummaste egenskapen om det ens
är någon .

Nu har både jag och min dotter lärt oss vad som
är värt i livet.
Att finnas där för varandra .
Förlåta allt och börja om på nytt .

Jag beundrar min dotter för hennes mod och styrka,
kärleken till henne gör mig hel.

Nu ska jag njuta och finnas där för henne
varje dag .

Ge inte upp om era nära och kära.
Glöm stoltheten . .





Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-13 06:03



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Ja stolthet och prestige lurar en oftast till att göra sådant som inte är bra.
2023-02-14

  stormengudrun VIP
Så vacker dotter du har:-) Vårda varandra ömt!
2023-02-13
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP