Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När släppte vi taget?

När släppte vi taget om varann?
Och jag blev jag
Och du blev du
Åtskilda utan band

När blev guldet till sand
Och vi inte speglade varann
När slutade vi tala och känna
När slutade det stämma

Om jag kunde backa tiden
Se tillbaks på varje stund
Men tiden är förliden
Nu finns det ingen grund




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-13 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP