Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Det ena ger det andra', som det brukar få heta, men ibland 'rors andra delen av sagan aldrig i hamn'.


Ratta Tata






Som du vet kom Konstant in opel, aldrig längre än till ritbordet med sin modell av en båt, som skulle fått namnet 'Ta ta' eller som någon av de mindre inblandade i projektet råkade haspla ur sig under en rast mellan två illa uttänkta perioder.
'Tata'?
En opel är ju som alla vet en mindre stad, en köping, i vilket fall i det lilla kungariket 'Sver-i-ge'.
Det är ett så litet land att det allt som oftast förväxlas med något svårt att uttala, utom för dess invånare, även om de gärna tystar ned saken, sch, på er Götes borgare.
'Tata' är en uttryck i mer öliknande former, en ö omgiven av ett hav, över vilkas vågor någon armada aldrig setts kunnat siktas.
Trots envisa rykten om att en del länder på kontinenten, haft en just sådan liggandes för ankar strax utanför sig.
Så även om Ivan 'Den otillräcklige' aldrig fått lägga vantarna på och än mindre ratta den båten, så ryktas det att den hade vissa likheter med en skuta som en 'Discus von Latte' i någon spännande, men lätt obskyr film för nu så länge sedan.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-02-15 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP