Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oberäknelig



Vår kärleksrelation
är ömsesidig
på det astrala planet
Våra samveten
är rena från negativa
omdömmen
Rena som barn
och fria att leva
sida vid sida
Lyssna och förstå
det ordlösa språket
likt desperata drömmare




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-02-16 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP