Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Fåglarnas flykt. Av stenhur. 2023-02-17 - datum är då jag läst texten, oavsett då den publicerades. (Överflödig kommentar. Valde ett mer lätt tillgängligt sätt att sätta upp texten på)


Kommentar på en text (2734) bara ord




Som jag så fort jag 'gått vidare'
råkat glömma vad jag nyss läst.
Kände ett som obetvingligt behov av
att läsa den igen.

Sedan kom sorgen över
att ha behöva tänka på andra saker
då jag lämnat
läsningen bakom mig.

Det är mig tvunget även
att glömma såväl ämnat
till glädje som till sorg,
vad jag just upplevt.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-02-08 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP