Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Notera hur mitt huvud dominerar.


OPERATION ANKA

Du sitter där försjunken

i tankar

Medan döden på dörren

bankar

Operation Anka

Operation Anka

 

Blod över hela border

stoppar ej det tryckta ordet

Det hackades länge på dig

men sen lyckades man nå dig

 

Röda Rummet indeed!

Ingen mördare har sinnesfrid

 

Operation Anka

Duckstabbing

och Sri Lanka

Operation Anka

Inget hopp

för de kranka

 

 

LARZ GUSTAFSSON 20/2 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2023-02-20 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP