Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Play




I do believe
I was birthed, more
from a (fornow)
unknown-girl’s-poetry
than that, of
my mother’s
womb
(but only when I play)
(sorry mom)




Fri vers (Fri form) av Knark VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-02-20 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP