Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan det vara värdefullt att ge tanken en extra tanke.


Tänkte På Tanken

Saker går inte alltid som man vill eller tänkt sig,
men det är ju fortfarande skönt att man vill något och tänker något.

Tycker ju att dina tankar och dina viljor är bland de bättre för i övrigt.
Lika så gillar jag mina tankar och mina viljor,
dem vill ju mig väl, liksom din och mina vänners lycka.

Ja även om tanken inte utspelar sig som man vill,
så vill man ju det fortfarande och tanken är inte borta.
Det kanske är värt att tänka på.




Fri vers (Fri form) av TheSoulmancer
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-25 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheSoulmancer
TheSoulmancer