Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Sådan Stund Till

En stund i mitt liv
allt ljus dimmar ner
rosa skimmer
med små
orange'a
blåa glimmer

Ögon som ser in
tindrar mitt framför
ett leende klättra
upp på kinder
som förnimmer

"Kyss mig..."
stunden slukas in
där hela universum
stod still...

En dag
kanske jag har
just en sådan
stund till




Bunden vers (Rim) av TheSoulmancer
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-07 01:45



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Så vackert.. Fler såna stunder i livet :)
2023-03-11
  > Nästa text
< Föregående

TheSoulmancer
TheSoulmancer