Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dead Sea Scrolls




lazy stupid memes
with big dick energy
come like timetravellers
from the stone-age
infecting my data-stream
with something
I didn’t know I’ve missed
demented cavemen
high on
amanita muscaria
are going to try to
express something tender
like a prototype
of the dead sea scrolls
but up in the heavens




Fri vers (Fri form) av Knark VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-02-25 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP