Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du bara blundar lite till

Om du bara blundar lite till
Slår knopparna ut även detta år
Om du bara blundar lite till
Kan skogarna och träden där äntligen sluta skaka
Om du bara blundar lite till
Stannar stridsvagnarna för gott

Om du bara blundar lite till
Börjar de stora, men ack så fega männen i grå kostym prata
Om du bara blundar lite till
Skakar även dessa hand
Om du bara blundar lite till
Byggs broar där dem en gång revs
Om du bara blundar lite till
Lyses mörka tunnlar upp av eldflugorna som vi trodde dött ut
Om du bara blundar lite till
Kan vi två vandra igenom dessa tunnlar

Om du bara blundar lite till
Kan du slutligen, efter all denna tid, öppna ögonen och komma ut på den andra sidan
Där folk som du inte behöver blunda
Inte behöver lida
Inte behöver springa
Och inte behöver hoppas
Så blunda bara lite till




Fri vers (Fri form) av Denfalskapoeten18 VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-25 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Denfalskapoeten18
Denfalskapoeten18 VIP