Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske...

kanske...

när du slutar söka...

när du tar allt som det kommer...

bara flyter på...

kanske att det då

dyker upp

nåt oväntat

eller?

nej, inte söka mer i det yttre...

NÄ...BLÄ...

Gör din egen själ till din Gud

Moder Jord

Tag ditt barn till dig

jag kommer alltid att vara ditt barn.

Jag ber till den stora värmen

till hela skapelsen

å jag är förlåten.




Fri vers av bohemen VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2023-02-25 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP