Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp,upp...

Opp Amaryllis!

Nej, jag vill inte gå upp

Bara om du räcker mig handen

å drar upp mig

Kanske är jag en Amaryllis

Vakna min lilla!

Är jag olycklig?

Eller bara led

led på allt

som inte förändras

Men, det hör väl till konstnärens liv

att vara lite olycklig...

Nåväl, varje dag bjuder dig

på en ny möjlighet.

Jag begär bara kärlek å gemenskap

Å det ska man begära... Amen!




Fri vers av bohemen VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-25 15:36



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Håller med!
Lycka till!
2023-02-26
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP