Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett glas

Ett glas rödvin

ekologiskt

från Katalonien

trettiosex kronor

kostade det

Det räcker för mig

Det blir kvällströsten

men, jag är måttlig med vinet

Det kan vara en njutning

att vara måttlig oxå.

 




Fri vers av bohemen VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-02-25 15:41



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Väldigt viktigt budskap egentligen!
Jaa att veta man
slipper gå över styr
Och har kontroll
över sig själv!
;)
2023-03-07

  Blomma-Stjärna VIP
håller med; det är en njutning att vara måttlig!
- fylla och bakfylla är bläää
2023-02-26

  AKT VIP
Bättre något dyrt och gott än pisseblask på dunk! RED - Amarone della Valpolicella Classico Riserva DOC, Sergio Zenato, 2015 (Veneto-Italy)... En favorit
2023-02-26

  Federico Romano
Hemma är det prisvärt och njutbart om man kan se doften av stenen.
2023-02-25
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP