Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Rimmar Nykter

I mitt beroende var det få saker som stack ut
det var inte meningen att såra någon men nu lever jag i nuet.

Att då få röka eller dricka något för att stilla stimma alla mina sinnen
har ändå sakta börjat kludda, börjat sudda mina minnen.

Jag berättar mina historier om sådan smet som rosa klet
med tron om att ni upplevt det jag levt och därmed vet.
v
Det är jobbigt att komma tillbaks som en i mängden
jobbigt att inse att detta är nog bättre i längden.

Att nu stå här i livet och sedan tänka nyktert
är precis så jobbigt som de säger i ryktet.

Jag är stolt och högmodig på denna färd
jag måste klara av det här, jag måste för det är jag värd.




Bunden vers (Rim) av TheSoulmancer
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-25 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheSoulmancer
TheSoulmancer