Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslornas Verdikt

Jag synar inte det du säger
talan gör sig stor

- i det du gör - i det du visar -

Som du får mig att känna
vägs sedan upp

- i hur det känns - i vad som känns -

Du är ändå inte
viktigast tillslut




Fri vers (Fri form) av TheSoulmancer
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-26 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheSoulmancer
TheSoulmancer