Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Världen genom en citron

-

Med en fasttejpad citron i min mun

Ser jag världen som sur och dum

Inpressad med tvång från andra

Det är dom jag ständigt ska klandra

Citronen växer sig större hela tiden

Fuckar med mina instabila sinnen

Ge mig det jag förtjänar nu idag

Världen är skyldig ett bättre jag

Tyst på ditt prat om offerkoftan

Och att jag måste upp ur soffan

Du fattar inte grejen med förtryck

Hela systemet hatar mina ryck

När du försöker få mig att bli hel

Citronen i min mun är inte mitt fel

Förstår du det din satans mupp

Ansvaret bärs inte av denna tupp

-




Fri vers av PFJS
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-02-26 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS