Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

R-Type

Ett ensamt skepp,
på väg
till mörkrets hjärta
genom okända stjärnhimlar
vilka avlöser varann
i ett blixtrande tempo
och lockar dina ögon
till extas
medan din egen
enkla boning
i sig utgör bevis
på rumtidens krökning
och varje framtid
endast är
ett out of data error




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-16 19:58



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
En hissnande tankelek i ord!
Som visar, "bevisar", att, först
som sist, så är det är vi som
är alltings mått.
2023-03-24

    Kämpendahl VIP
Är det här TV-spel av något slag?
I hela mitt liv har jag haft fördom mot TV-spel och de som spelar. Inser hur fördomsfull jag varit. Hur fel jag haft.
2023-03-17

    ej medlem längre
Men gud!! Jag har försökt räkna ut vad det spelet hette i säkert tjugo år!! Ja jeflar, jag och brorsan spelade skiten ur det.
Dikten... Är vacker och hittar hem.
2023-03-16

  Cugel
Amiga 500!
2023-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP