Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I spåret av rädslan

Andas fruktan 

I spåret av fredens frånvaro

 

Kanske lär vi oss andas mörker 

När framtidstron

Smulas sönder vid våra fötter

Och otryggheten blir 

Normalläge för oss

 

Regnet färgas svart av krutrök

Medan tårarna är blodröda

 

Vi sväljer rädslan 

Likt en illasmakande medicin 

Sväljer ännu en gång

Håller  andan och hoppas 

På en närmast omöjlig frihetstid




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-17 06:44



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En utomordentligt bra text om tiden vi lever i.
2023-03-17

  Solstrale VIP
Otroligt bra och absolut samtida skildring!
2023-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP