Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket hatar jag Vladimir Putin

Mitt hat mot Putin är som ett supervulkanutbrott.
Jag hoppas innerligast att den mannen får lida något extremt i framtiden.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2023-03-01 00:28



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Den lider aldrig som inte har några känslor,samvete eller ångest.
2023-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP