Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Remissåldern



Osynliga andar
Organiska kraftströmmar
Tidens ögonblick expanderar
Möjligheten att överleva är minimal
när konsten att leva är konst
och livet hänger på en skör tråd
Min hjärna står i förbindelse
med aktiva objekt
där mina tankar om rummet
är ord i mörkret




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-01 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP