Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Schackpoesi


En "hålla ryggen fri" remi (Schackpoesi)

Många kallar en
snabbremi mellan
två schackspelare
för stormästarremi

Men är det inga stormästare
inblandade så borde det
heta "hålla ryggen fri" remi

Särskilt i lagspel så personerna
slipper ansvaret att de måste spela
på vinst i en remiställning
för att laget ska vinna eller
få oavgjort

© Christer Johansson 2023-03-01




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2023-03-01 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP