Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folket i Ukraina är mina älskade systrar och bröder

Folket i Ukraina är mina älskade systrar och bröder med vilka jag känner en djup och stark samhörighet.
Leve Ukraina!




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2023-03-01 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP