Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken upplyser och förklarar världen

Kärleken upplyser och förklarar världen.
Kärleken är ett mirakel. Kärlek handlar om att vakna och förbli vaken.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2023-03-01 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP