Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Notre Dame

När jag hörde
klocktornen spela

När jag kände att
folk såg mig
för den jag är

Så förstod jag
att jag inte var Quasimodo

Jag kunde prata igen

© Christer Johansson 2023-03-02




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-03-02 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP