Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


I den nya världen vi föds

-

När jag naken tittade ut

Kom ovetandes till min värld

Som verkade ändå ha funnits

Länge och till många liv varit värd

Som levts och sedan tagit slut

Påverkat världen genom sin färd

Bråkat fram regler med ord och krut

Viktigt att jag dessa regler blir lärd

Försöken gav både lärdomar och felslut

Vilsen växte sig livet upp i en konstig värld

Konstant försöka förstå men det var inte lätt

Under livets osäkra ribba vi går i ständig limbo

Men man vänjer sig

Sittandes mätt och bli serverad livets rätt

Man måste vänja sig.

-




Bunden vers av PFJS
Läst 36 gånger
Publicerad 2023-03-02 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS