Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jimi Hendrix skrev om ett rött hus i Seattle. Det här ligger i Kvänum.


Rosensnår

Tuffa doggar,
tassar små
har lett mig hit,
och kalla blickar
vaktar hårt
ditt röda hus,
ditt röda hår
din bleka hy
har rosensnår
där vassa taggar
lagt sitt spår,
men jag ser
något mer,
en rundad linje
viskar ömt
om vackra somrar,
små små fötter,
små små tår
allt gott till er
med små små fötter,
små små tår
som hittat hit
till röda hus
bland rosensnår.




Bunden vers (Rim) av Lustverket VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-22 12:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar!
2023-03-23

    ej medlem längre
Jättevackert! Fint flyt och en fin bild.
2023-03-23

  Respons VIP
En spännande kontrast mellan taggarna och den mjuka linjen.
2023-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP