Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad var det största som hände på 1900-talet i Sverige?

 

Svar: Lennart Hyland naturligtvis, denne oöverträffade TV-man, denne jovialiske legend som fick hela landet att stanna upp, denne fantastiske människokännare med sin briljanta aura och trivsamt folkhemsgemyt, denne så självklart överlägsne människa alla kategorier, denne mästare som programmerade om oss svenska hjärntvättade stackars krakar så att vi blev lyckliga, frigjorda, starka och hoppfulla.
Dessa välsignade decennier 60- och 70-talen då alla stolta och vackra svenskar var totalt överlyckliga med Lennart Hyland som frälsare.
I det febrigt euforiska Konungariket Sverige skedde under och mirakel som en självklarhet.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-03-02 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP