Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnadskulturens koma

Tystnadskulturens koma.
Hur relationer tynar bort
och själen drar ihop sig i
kramp och skrumpnar.

Tystnadskulturens mörker.
Hur föräldrar våldför sig
på sina barn med censur
och en mur av förnekelse.

Tystnadskulturens sjukdom.
En ensamhet som sprider sig
i landet som en pandemi av
ångest, vanmakt och förtvivlan.

Tala med mig för det är så
jävla svart, tomt och kallt.

Tala om för mig att jag faktiskt
existerar trots detta vacum.

Tala om för mig att kärleken
inte är utplånad och död.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-03 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP