Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte blaha

Nä, jag är djup

seriös

har mycket kunskap

så är det

jag ägnar mig inte åt blaha

dösnack

Nä, vill ha meningsfull utveckling

Jag vet vad jag vill.

 

Bohemen i mars-kylan




Fri vers av bohemen VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-04 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP