Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stressen som söver och bedövar

Stressen som
söver och bedövar.
Själen är satt
på undantag
sedan länge.
Livet är en mardröm
som det inte går
att vakna upp ur.
Samhället är
obarmhärtigt med
sina lögner
och sjuka ideal.
Ett mörker fyller
huvudet och ångesten
som blixtrar i bröstet.
Den psykiatriske Doktor
Skönlund som ringer
och flåsar i luren.
En hysterisk mamma
ringer och skriker ut
sina förnekelser.
Hennes dotter som
kolkar i sig en välsignad
flaska med vodka.
Stressen som söver
och bedövar.
Själen är satt
på undantag
sedan länge.
Livet är en mardröm
som det inte går
att vakna upp ur.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-04 16:55



Bookmark and Share


  Stisse
En tung text som berör. Ibland kan livet upplevas som en mardröm men så finns det ljuspunkter som kan lyfta upp vardagen till ett glädjerus.
2023-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP