Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden av mig själv

Ärrad går jag genom livet
huden torr som min humor

Och fingrar tår och näsa växer
blir till någon annan

Bilden av mig själv då, otydlig
jag minns ej helt hur det var

Så den sjuårsförändring jag genomgått
nog gett en förändring som är svårtydbar

Genetiskt spårbar är jag än
om någon skulle tvivla på min persona

Så det är med en smula förvåning jag bläddrar
i min bilderbok över livsresan jag är i

Min kropp är min borg försvarad
om än putsen krackelerar här och där

Mitt sinne däremot är nog så alert
som gamla tiders lärarrapp jag ger än svar på tal




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-04 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP