Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

H2o

 

 

Portalen till evigheteten
öppnar upp
för övernaturliga rörelser
vars osynliga trådar
spänner över tid
Fantasin i mörkret
ger vika
för strömmen
när sagan
överlever sig själv




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-03-04 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP