Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en viss herre du vet nog vem du är göm dig inte bakom administrationen far inte heller med osanningar!


Judas och Shamanen

När Judas sätter ord på Jesus tunga
blir mina hörselgångar tunna

Jag litar inte på förrädare
men förlåter dem, för det är ädlare

Men att skada sin tro
är knappast vägen till inre ro

Kan en Judas inte ta en diskussion
med en shaman om sin egen religion

Att ta lärdom kan vara ett fynd
att fly från kunskap är verkligen synd




Bunden vers (Rim) av TheSoulmancer
Läst 81 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-04 17:55



Bookmark and Share


    Kämpendahl
Judas ska inte få skita ner den kristna religionen.
2023-03-11

    Kämpendahl
De första kristna betraktades som något av svartkonstnärer och shamaner.

Det nyandliga berikar!
2023-03-08
  > Nästa text
< Föregående

TheSoulmancer
TheSoulmancer