Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rubikon

Han flyr för alla vindar som sveper om hans mule och man.
Galopperar runt, runt, runt i hagen.
Där finns lavendel på min gård i Skanör.
Hans mule kan känner dess doft.

Natten är svart som sot så här i Februari månad.
Vad gjorde vi i natt du och jag?
Jag minns inte svarar hon lakoniskt.




Fri vers (Prosapoesi) av M.Af Saedén
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-03-04 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M.Af Saedén

Senast publicerade
Tystnaden
Narkissos
Rubikon
* Se alla