Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ridå



En värld vars
omfång
tagit mig i besittning
Dragit ner mig
till botten av mitt liv
där tiden är organisk
likt ett löv i vinden
Där står framtiden
ostadigt
och försöker
hålla balansen
mellan då och nu
En värld vars
omfång
är osäker




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2023-03-04 22:05



Bookmark and Share


    Esa Salomaa
trevlig dikt om livets närvaro i nuet
2023-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP