Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Över broar och öppet vatten


Invid land
skvalpar tunna isen

Och snön ligger
ännu vit
och ”tvättbrädeveckig”
kvar invid strand

På håll över vida vatten
syns öarna på rad
När jag far över broar
och öppet vatten

En blåsig men vackert
vårlik dag









Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-05 08:56



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vacker vårvinterdikt! Undrar om någon nu för tiden vet hur en tvättbräda ser ut?
2023-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP