Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är stenfrukter det är kärnor i, sätter en själv tänderna i en sådan frukt med kraft i käkarna, så bildas där genast kärnkraft.


Några skäl för kärnkraft





Om en göteborgare tillfrågas om 'Slottet' mitt i
huvudstaden är 'tillräckligt' långt från Göteborg
och samtidigt 'tillräckligt central', mitt i landet.
Så är förstås svaret givet.

Platsen är 'tillräckligt' stor och går det att borra
för att gräva ned lokaltågen i staden, bör något
företag förstås kunna borra 'tillräckligt' djupt
även just för en viss

förvaring av det som nu verkar ligga politiskt
intressanta samtal och tyckanden. Det har som
det tycks, seglat upp ett spännande intresse för
just agerande.

En helt annan grupp av människor som intresserat
sig för platsen har tänkt sig att där i det stora huset,
kunna placera stadens hemlösa. Dessa har visat sig
ha såväl ett stort intresse

för konst, historia samt en välkänd utsikt över de
omgivningar som slåss om att finnas på plats.
Den som kunnat bli tillfrågad liggandes på gatan
eller som suttit centralt

parkerad med ryggen mot närmsta vägg. Har uttalat
sig väl om den eller den, skulle kunna tänkas tacka
ja till 'ett rum med utsikt'. Och då inte alls menat
över en soptipp.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2023-10-15 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP