Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn som får alldeles för lite kärlek

Avgrundens käft som öppnar sig och hugger. Barnen har inte en chans att försvara sig. Föräldrarna som går omkring och sover, smått maniska över ännu ett avsnitt av Bingolotto. Barben är bara ett nödvändigt ont som råkar finnas där. Barnens självkänsla når nya bottenrekord. Nätdroger är härligt. Kriminalitet och heroin. Prostitution. Helvetets käft som öppnar sig och barnen som inte kan stå emot sin självdestruktivitet. Överdos. Bårhuset. Suicid. Bårhuset. Det tredje barnet klarar sig relativt bra, får 18 år för mord. Föräldrarna sitter och sover med öppna ögon framför Bingolotto. 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-08 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP